Service Calculatoare, Service PC, Depanare PC, Reparatii PC, Reparaţii PC, Consultanţă IT, Consultanta IT
HOME PROMOŢII SERVICII CERERE SERVICII ABONAMENTE FAQ CONTACT PARTENERI DESPRE NOI

Îţi mulţumim pentru interesul tău legat de serviciile şi produsele

Computer Troubleshooters Cluj-Napoca.

Dacă ai întrebări sau comentarii despre serviciile noastre te rugăm să ne suni la :

0724 - CTCLUJ ( 0724 - 282 585 )

Ce aduce nou Computer Troubleshooters?

Ritmul vieţii moderne este unul deosebit de alert. Suntem cu toţii persoane foarte ocupate, muncim mai mult pentru că vrem să câştigăm mai mult şi să ne asigurăm acea “linişte” financiară care să ne permită să “gustăm” cât mai multe din plăcerile vieţii. Muncim mai eficient ca înainte pentru că folosim “unelte” moderne. Calculatorul este una dintre ele. Practic am devenit dependenţi de utilizarea calculatorului. De puterea lui de calcul, de modul în care ne facilitează accesul la informaţii de orice fel, de uşurinţa comunicării cu colegii sau prietenii. Calculatorul a devenit „asistentul” nostru personal. Unul devotat şi deloc pretenţios.

Şi totusi e doar o “maşină”, iar probleme în funcţionarea sa pot interveni oricând. Unele se pot remedia relativ uşor, fără a fi nevoie să fii expert în domeniul IT. Multe altele însă sunt complexe şi rezolvarea lor nu este la îndemâna oricui. Noi - specialiştii Computer Troubleshooters - suntem exact oamenii pe care te poti bizui în astfel de situaţii. Oferim consultanta IT completa.

Suntem printre cei mai buni din lume şi acceptăm orice provocare în domeniu.

Suntem “doctori” în calculatoare şi avem “remedii” pentru fiecare din aceste probleme. Puteţi apoi să vă relaxaţi şi să vă concentraţi din nou asupra problemelor cu adevărat importante din activitatea dumneavoastră.
 

Mai mult, rezolvăm toate aceste probleme chiar la tine acasă sau la birou !

 

Ne suni sau ne scrii un e-mail, iar noi trimitem un specialist la tine ca să-ţi rezolve rapid şi eficient problemele. Simplu şi comod ! Este adevărat, orice serviciu de calitate are un preţ, însă vei fi plăcut surprins să descoperi cât de putin plăteşti pentru calitatea intervenţiilor specialiştilor noştri. De fapt suntem convinsi că odată ce ai apelat la noi, nu ai ezita să o faci şi cu altă ocazie. Numai că astfel de ocazii vor fi foarte rare. De ce ? Pentru că ne facem treaba foarte bine. Aşa că mai bine ne recomanzi şi prietenilor tăi.

Computer Troubleshooters este o reţea internaţională de servicii IT profesionale, prezentă în 22 de ţări, prin mai mult de 450 de filiale. Specialiştii afiliati acestei reţele sunt selectaţi după criterii de competenţă profesională dure şi riguroase. Ei practic formează o echipă globală, aflaţi în contact permanent şi împărtăşind continuu experienţa lor profesională celorlalţi colegi de echipă, tocmai pentru rezolvarea mai rapidă şi eficientă a tuturor problemelor specifice.

Sperăm că te-am convins. Dacă ai probleme tehnice cu calculatorul tău, nu ezita să ne contactezi. Chiar te putem ajuta să le rezolvi rapid. CU PROFESIONALISM !

Folseşte secţiunile Cerere servicii on-line sau Contact .

0724 - CTCLUJ ( 0724 - 282 585 )

 

   Computer Troubleshooters Cluj-Napoca :

office@ctcluj.ro

tehnic@ctcluj.ro

   Adresa

  

      Cluj Napoca, str. Plopilor nr. 60/55

            Tel: 0724 - CTCLUJ (282 585)

   PARTENERII NOŞTRI :

 

Membru al reţelei de francize Computer Troubleshooters
Home | Contact | Despre noi
© Copyright 2008 Computer Troubleshooters.